The Lord of the Rings: Gollum este aici si a sosit si noul driver GeForce Game Ready

Astăzi NVIDIA anunță noul driver GeForce Game Ready pentru noul GeForce RTX 4060 Ti, care este disponibil pentru achiziționare.

De asemenea, driverul va face ca gamerii GeForce RTX să fie Game Ready pentru The Lord of the Rings: Gollum™, un joc de aventură stealth, cu accent pe poveste, făcut de Daedalic Entertainment, creatorii Deponia și multor altor titluri.

GeForce RTX 4060 Ti

Acest driver deblochează întregul potential al lui GeForce RTX 4060 Ti, care este disponibil începând de astăzi la prețul de 2,199 RON.

GeForce RTX® 4060 Ti livrează performanță încredibilă pentru gamerii și creatorii mainstream la rezoluție 1080p și 100 FPS cu ray tracing și DLSS 3.

Având la bază arhitectura NVIDIA® Ada Lovelace, RTX 4060 Ti oferă un salt semnificativ de performanță și eficiență comparativ cu generația precedent, dar și suport pentru DLSS3, un multiplicator de performanță bazat pe AI care a dat startul erei de randare neurală NVIDIA RTX™ pentru jocuri și aplicații.

DLSS 3 foloseste tehnici de super resolution bazate pe AI ale companiei pentru a oferi o calitate excepțională a imaginii, până la 4X mai multă performanță în randare brută și fluiditatea care definește o experiență de gaming completă.

Game Ready pentru The Lord of the Rings: Gollum

Bazat pe cărțile lui J.R.R. Tolkien, The Lord of the Rings: Gollum™ se lansează pe 25 mai. Plăcile video GeForce RTX din seria 40 oferă experiența definitivă în The Lord of the Rings: Gollum™ cu suport pentru DLSS 3, DLAA, Reflex, ray tracing și alte tehnologii RTX.

Optimizări AI pentru dezvoltatori

În cadrul converinței Microsoft Build, NVIDIA a dezvăluit noi unelte pentru dezvoltatori, care vor ușura procesul de antrenare și lansare a inteligenței artificiale avansate pe PC-uri cu Windows 11 și plăci video RTX.

Mai multe știri și informații Game Ready

 • Noul driver Game Ready adaugă suport pentru 2 noi monitoare compatibile G-SYNC:
  • I/O Data GC253U
  • I/O Data GD271UAX
 • Noul driver Game Ready adaugă optimizarea setărilor printr-un singur click cu GeForce Experience pentru:
  • Age of Wonders 4
  • Boundary
  • Crime Boss: Rockay City
  • Honkai: Star Rail
  • Redfall
  • STAR WARS Jedi: Survivor
  • Stranded: Alien Dawn

Despre driverele Game Ready

Driverele GeForce Game Ready livrează cea mai bună experiență în jocurile tale preferate pentru că sunt calibrate în colaborare cu dezvoltatori și testate extins pe mii de configurații hardware de desktop sau laptop pentru performanță și fiabilitate maxime.

Programul NVIDIA Game Ready Driver a fost create de la 0 drept metodă pentru a oferi cele mai bune experiențe de gaming posibile. Acest program crează o sinergie cu dezvoltatorii de jocuri, setând o cadență regulate pentru schimbul între build-uri de jocuri pre-lansare și drivere. Lucrăm împreună pentru a optimiza și rezolva probleme, și pentru a itera build-uri corespunzătoare, astfel încât atât jocul, cât și driverul Game Ready livrează cea mai bună calitate și performanță la lansare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.