DLSS ajunge in 3 jocuri noi, printre care si Manor Lords

În fiecare săptămână noi titluri integrează NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex și efecte ray-traced avansate, dovedind că aceasta este cea mai bună strategie pentru a crea experiența definitive pe PC. Săptămâna aceasta este o altă dovadă a acestui lucru, cu noi jocuri care intră în familia cu tehnologii RTX.

Începem direct din evul mediu, cu jocul #1 de pe wish list pe SteamManor Lords, care se lansează în early access pe 26 aprilie cu un spor de performanță de 47%, în medie, datorită DLSS 2.

Dacă ești în căutare de altceva poți încerca un viitor plin de zombie cu Welcome to ParadiZe. Ieri, pe 15 aprilie, un update a venit cu DLSS 2 și DLAA pentru cele mai bune detalii grafice.

Oddsparks: An Automation este de asemenea disponibil începând cu 24 aprilie cu DLSS 2 și DLAA, maximizând performanța și îmbunătățind calitatea imaginii.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai recente titluri care folosesc tehnologia RTX de la NVIDIA pentru a face gaming-ul mai bun. Vizitează pagina de blog complete pentru mai multe detalii. Mai mult, pregătește-te pentru GeForce RTX Challenge, care va aduce față în față 5 echipe din diferite țări din Europa într-un gauntlet de 12 jocuri, pe 21 aprilie de la ora 11:30.

Între timp urmează o nouă serie de integrări DLSS pentru alte jocuri. Intră aici pentru a vedea lista completă cu cele 500 de jocuri și aplicații îmbunătățite de RTX.

Un nou driver Game Ready este disponibil cu suport pentru Manor Lords și No Rest for the Wicked. Află mai multe despre driverele GeForce Game Ready de aici și descarcă cel mai nou GeForce Game Ready WHQL driver de pe GeForce ExperienceNVIDIA app beta sau de pe GeForce.com.

Link-uri utile:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.