Jocurile de la Ubisoft vin pe iPhone: Assassin’s Creed Mirage e aici, avem si Rabbids nou

Ubisoft Aduce Assassin’s Creed Mirage pe iPhone și iPad!

Ubisoft tocmai a făcut un anunț entuziasmant: franciza iconică Assassin’s Creed Mirage este acum disponibilă pe App Store pentru iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max și iPad Air și iPad Pro cu cipul M1 sau mai recent. Fanii jocurilor pe mobil pot, de asemenea, să se aventureze în lumea nebunească a Rabbids: Legends of the Multiverse pe Apple Arcade de astăzi, jucabil pe iPhone, iPad, Mac, Apple TV și Apple Vision Pro. Dar asta nu e tot—acest iarnă, critic apreciatul Prince of Persia™: The Lost Crown va ajunge pe dispozitivele Mac, cu precomenzile deja deschise. Jocul folosește tehnologia Metal, oferind o experiență de joc uimitoare cu rate de cadre fluide.

Assassin’s Creed Mirage Acum pe Mobil!

Assassin’s Creed Mirage este cea mai nouă versiune din franciza de succes a Ubisoft și este primul titlu de consolă al seriei disponibil nativ pe dispozitive mobile. Disponibil pe App Store, îți poți începe călătoria în Assassin’s Creed Mirage gratuit. În plus, pentru o perioadă limitată, jucătorii pot achiziționa jocul la un discount de 50%! Versiunea completă suportă achiziția universală și poate fi deblocată cu o singură achiziție în aplicație.

Dezvoltat de Ubisoft Sofia, această aventură narativă permite jucătorilor să urmeze călătoria lui Basim de la un tânăr hoț de stradă la un Maestru Asasin. Jocul oferă elemente moderne de parkour, stealth și asasinate, toate setate în Bagdadul secolului al IX-lea. Bucură-te de experiența completă HD cu controale tactile adaptive sau controlere compatibile. Cu progresie încrucișată și salvare încrucișată prin Ubisoft Connect, îți poți transfera progresul pe toate platformele disponibile. “Sunt foarte mândră că, pentru prima dată în istoria francizei Assassin’s Creed, am reușit să aducem întregul joc original de consolă nativ pe dispozitivele mobile Apple datorită puterii motorului nostru și performanței siliconului Apple. Este un moment important pentru Ubisoft și sunt atât de recunoscătoare pentru ceea ce am realizat ca echipă,” spune Krasimira Yakovlieva, Producătorul jocului.

Explorează Multiversul Rabbids pe Apple Arcade!

Pregătește-te să explorezi multiversul Rabbids! Rabbids: Legends of the Multiverse este acum disponibil pe Apple Arcade, serviciul de abonament pentru jocuri al Apple care oferă acces nelimitat la peste 200 de jocuri. În acest joc de cărți de luptă hilar, recrutează Rabbids legendari din întregul multivers, construiește strategic un pachet de cărți de luptă și provoacă alți jucători. Joacă solo pentru a întâlni peste 100 de Rabbids, colectează cărți și îți îmbunătățește pachetul, sau intră în Arena PvP pentru distracție competitivă.

Prince of Persia™: The Lost Crown Vine pe Mac!

În această iarnă, pornește într-o călătorie epică cu Prince of Persia™: The Lost Crown, care va veni pe dispozitivele Mac. Joacă în rolul lui Sargon, un tânăr războinic dintr-un grup de elită numit Nemuritorii. Inspirat de structura Metroidvania, jocul le permite jucătorilor să exploreze o lume realizată manual, plină de medii diverse inspirate de mitologia persană. Deblochează noi puteri ale timpului, abilități și amulete pe măsură ce te adâncești în Muntele Qaf, rezolvi puzzle-uri, descoperi secrete și completezi misiuni secundare interesante. Condus de Ubisoft Da Nang, jocul folosește tehnologia Metal pentru a oferi o experiență de joc uimitoare cu rate de cadre fluide.

Rămâi la curent cu mai multe actualizări despre aceste jocuri interesante și alte titluri Ubisoft vizitând www.news.ubisoft.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.