Razer a lansat un nou controller de gaming pentru iOS, pe numele sau Junglecat, iar acest produs este destinat lui iPhone 5s si iPhone 5. Avem de-a face cu un design de tip glisant, care fixeaza handsetul intr-o rama solida si sub ea se afla modalitatile clasice de control.

razer junglecat 1

Sunt incluse 4 butoane de actiune (Y, X, A, B), un D Pad si in centru un buton analogic. iPhone-ul se conecteaza via Lightning si averm si butoane shoulder. Desi acest accesoriu pare a acoperi intreg telefonul, el ofera acces la butoanele de volum, butonul Home, jackul audio si camerele terminalului. Razer va oferi si o aplicatie companion pentru Junglecat, care ofera optiuni pentru asocierea butoanelor si setarea sensibilitatii controllerului.

razer junglecat 2

Vestea buna e ca aceasta aplicatie va include si o lista de jocuri optimizate pentru controller, iar interfata va afisa si jocurile cumparate de voi. Piata controllerelor de iPhone e in plina explozie, incluzand modele Logitech, Mad Catz si multe altele. Aparent una dintre piedicile acestor produse e chiar Apple, care impune restrictii pentru designurile lor. Junglecat va costa 99 de dolari si se va lansa in aceasta vara.

Via Macrumors

Razer lanseaza Junglecat, un controller pentru iPhone cu design slide out

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.