Razer lanseaza Junglecat, un controller pentru iPhone cu design slide out

Razer a lansat un nou controller de gaming pentru iOS, pe numele sau Junglecat, iar acest produs este destinat lui iPhone 5s si iPhone 5. Avem de-a face cu un design de tip glisant, care fixeaza handsetul intr-o rama solida si sub ea se afla modalitatile clasice de control.

razer junglecat 1

Sunt incluse 4 butoane de actiune (Y, X, A, B), un D Pad si in centru un buton analogic. iPhone-ul se conecteaza via Lightning si averm si butoane shoulder. Desi acest accesoriu pare a acoperi intreg telefonul, el ofera acces la butoanele de volum, butonul Home, jackul audio si camerele terminalului. Razer va oferi si o aplicatie companion pentru Junglecat, care ofera optiuni pentru asocierea butoanelor si setarea sensibilitatii controllerului.

razer junglecat 2

Vestea buna e ca aceasta aplicatie va include si o lista de jocuri optimizate pentru controller, iar interfata va afisa si jocurile cumparate de voi. Piata controllerelor de iPhone e in plina explozie, incluzand modele Logitech, Mad Catz si multe altele. Aparent una dintre piedicile acestor produse e chiar Apple, care impune restrictii pentru designurile lor. Junglecat va costa 99 de dolari si se va lansa in aceasta vara.

Via Macrumors

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.