Primele detalii despre FIFA 15 isi fac aparitia inainte de E3 2014

FIFA 14 nu a fost deloc neglijat in segmentul mobile si a primit chiar un joc OK dupa standardele actuale, mai ales ca nici nu prea are rivali in aceasta zona. Real Football nu se compara cu FIFA, iar alte titluri nu prea sunt pe mobil in acest gen. Ei bine, hai sa vedem ce stim despre FIFA 15.

fifa 15 preview

Cei de la MCV au stat de vorba cu David Rutter, de la EA, care a afirmat ca jocul se va lansa pe “noi platforme”, probabil referindu-se la PS4 sau Xbox One, mai degraba decat iOS sau Android. Cea mai mare evolutie adusa de EA jocului in ultimii ani este Ultimate Team, acest mod fiind foarte popular si aducand si microtranzactiile in joc. FIFA 15 va aduce imbunatatiri lui Ultimate Team, cu ocazia implinirii a 5 ani de la aparitia acestei functii.

FIFA14_England

EA a promis ca va investi in gameplay pentru Xbox 360 si PS3 si se vorbeste mult si despre autenticitate. A fost dat ca exemplu un meci intre Liverpool si Manchester City si faptul ca daca el se joaca in realitate, atunci el se va juca si virtual foarte mult. Cu aceasta ocazie EA a umblat la autenticitate, dar fara a dezvalui cum. Probabil cei care vor juca meciul “live” vor avea parte de schimbari de joc asociate realitatii, cel putin din partea adversarilor.

La E3 2014 vom afla mai multe si avand in vedere evolutia telefoanelor si tabletelor, ma astept ca inovatiile de pe PC si consola sa ajunga partial si pe aceste platforme.  Nu uitati si ca pe 9 iunie, adica azi puteti vedea un preview oficial FIFA 15 aici

via MCVUK

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.