Ubisoft nu lansează prea des jocuri de mobil, dar când o face e vorba numai de francize şi hituri indie. Hungry Dragon mi se părea familiar încă din nume şi apoi văzând secvenţe din gameplay mi-am dat seama că e un soi de Hungry Shark cu dragoni. Îl găsiţi gratuit in Play Store şi App Store.

Veţi prelua controlul unui dragon, deşi în prima fază e mai degrabă un “dragonaş”, care o ia razna şi începe să prăjească şi mănânce tot ce e în jur. Universul din jur aminteşte de Rayman Legends, cu o uşoară tentă medievală. Veţi aduna câteva zeci de dragoni, fiecare cu abilităţi unice, dar şi cu look diferit, amintindu-mi de frenezia asociată jocurilor şi seriei “How to Train Your Dragon”.

Pe lângă dragonii deblocaţi există chiar şi “costume”, cu care le schimbaţi lookul şi mai mult. Mai mult decât atât le puteţi debloca şi un animal de companie, care le oferă noi abilităţi şi călătoreşte pe spatele bestiei. Chiar şi clasificarea în XS, M, L, XL şi altele de gen aminteşte de Hungry Shark, dar şi conceptul de a mânca pentru a supravieţui.

Pentru un joc copilăros se lasa cu destul de mult sânge când devoraţi oi sau ciobanii lor. Puteţi şi să daţi foc la obiectele sau creaturile din jur şi din ce am văzut puteţi şi să prăjiţi şi alţi dragoni care vă dau târcoale. Parcursul în mediul de joc e mai degrabă vertical şi oblic, decât orizontal, iar viaţa scade continuu. Rămân la ideea de la început: Hungry Shark cu dragoni.

Lucrurile devin interesante de abia când deblocaţi dragonii gigantici. Apropo Hungry Shark a fost actualizat recent cu content din filmul MEG.

Ubisoft lansează jocul Hungry Dragon pe mobil: un fel de Hungry Shark cu dragoni
Tagged on:             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.