Mortal Kombat 11 beta detalii complete + trailer nou cu Johnny Cage

Azi e ziua cea mare, cea a debutului de closed beta pentru Mortal Kombat 11. Titlul va putea fi încercat peste vreo 2 ore de către cei care au precomandat mult aşteptatul figther. În ultimele zile am văzut trailere noi, cu gameplay pentru Noob Saibot şi Johnny Cage, iar mai jos aflaţi ce e nou legat de acest MK.

Beta-ul iniţial va avea loc doar pe PS4 şi Xbox One. Fanii vor avea acces la personaje precum Kabal, Jade, Skarlett, Scorpion şi Baraka. Perioada de beta se încheie luni, pe 1 aprilie, seara la ora 22:00. Începe astăzi în jurul orei 17:00, ora României. Jocul debutează pe 23 aprilie pe consolele Xbox si PS4, PC, dar şi pe Nintendo Switch de această dată.

MK11 se axează mult pe time travel şi pare să se ia în serios cu povestea. Acum se schimbă dimensiunile şi Pământul este cuprins de haos. Tărâmurile Iadului se deschid iar şi trimit spre Pământ tot ce e mai rău. Povestea începe unde a lăsat-o MK9, asta pentru că MK X era cu câţiva ani în viitor. MK 11 o are pe Kronica drept personaj negativ care vrea să schimbe prezentul, trecând printre dimensiuni .

În noul joc vom putea alege între variantele clasice de personaje, cele rele, bune sau Forgotten. Printre personaje îi găsim pe Raiden, Sonya Blade, Sub-Zero şi Scorpion. Skarlet şi Baraka, care nu au apărut în MK X vor fi de asemenea incluşi, plus două noi entităţi: Kronica şi Geras. Kabal şi Kano au fost de asemenea confirmaţi, alături de Johnny Cage, Noob Saibot şi o versiune nouă de D’Vorah, personajul meu preferat din MK X.

Jocul mai are şi o fizică nouă a sângelui, la nivel de picătură, fatalităţi şi X Ray-uri mai brutale şi gory, dar şi noi combo-uri. Eu am făcut rost de un cod closed beta şi o să revin cu gameplay peste câteva ore. Între timp vă las cu trailerul nou cu Johnny Cage în varianta nouă şi veche:

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.