Dacă v-aţi dorit vreodată un simulator de Dorel la o scară mai mare, dorinţa vi se împlineşte prin jocul Construction Simulator 3. Acesta este disponibil pe iOS şi Android chiar acum, la suma de 19 lei. Ce oferă jocul aflaţi în rândurile următoare.

Aşa cum spune şi numele, e despre construcţii. Veţi umbla cu excavatoare, bulldozere, veţi pune fundaţii şi ridica structuri complexe. Acţiunea are loc în Europa, în oraşul vestic Neustein. El acoperă o zonă de 3.2 kilometri pătraţi, în care vă puteţi face de cap, fără grijă de certificate de la primărie şi spăgi. Totul este împărţit în 3 zone: un sătuc de vis, ce pare desprins din alte vremuri, o zonă industrială şi o porţiune ultra modernă.

Veţi putea accepta multiple contracte de construcţie, 70 în total. E vorba despre poduri, grădinărit urban, reparaţii de drumuri, construcţii de case bavareze şi chiar zgârie nori atunci când avansaţi. Peste 50 de vehicule sunt incluse în joc, de la 14 branduri diferite. CAT cred că are partea leului. Caterpillar, BOMAG, and HAMM AG pun la dispoziţie monstruozităţi de multe tone. Sunt si camioane MAN.

Chiar şi o macara Liebherr va fi disponibilă şi e cam vitală pentru a construi zgârie nori. Pentru prima oară în seria Construction Simulator, veţi putea vedea acţiunea şi de la interiorul vehiculului, nu doar din afară. Grafica mi se pare excelentă pentru mobil, undeva între un PS2 şi PS3 să zicem. Jocul se poate lua din Play Store sau App Store.

via Droidgamers

Construction Simulator 3 este disponibil pe Android şi iOS, pentru Dorel-ul din tine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.