În ultima săptămână s-a vorbit mult despre Disney, Disney Plus şi Star Wars. Nu de alta, dar avem un trailer pentru Star Wars Episode IX şi mai nou şi un joc de la Electronic Arts, care aparent nu are microtranzactii şi se axează pe single player. Numele său este Star Wars Jedi: Fallen Order.

Respawn s-a ocupat de acest proiect, ceea ce este de bun augur, după succesul lui Titanfall şi cel uriaş al lui Apex Legends. Star Wars Celebration 2019 ne-a adus şi trailerul de mai jos pentru acest joc. Aparent jocul este centrat în jurul experienţei de Jedi, ce înseamnă să fii un Jedi, care porneste de la zero.

Am putea spera la un KOTOR, dar nu pare cazul, cred că e mai degrabă un joc de acţiune. Din ce am înţeles este un titlu single player, third person action-adventure. În proiect a fost implicat şi Stig Asmussen, un creativ care a contribuit la God of War 3 din poziţia de game director. În jocul cel nou preluăm control asupra lui Cal Kestis, un personaj complet nou în universul Star Wars.

Cal este unul dintre ultimii supravieţuitori din Jedi Order, după genocidul Order 66. A rămas singur după o serie de execuţii şi în trailer vedem o nouă specie de Stormtrooper, Purge Trooperul, care arata de parcă Wolfenstein a făcut un copil bastard cu roboţelul cel rău din filmul Aquaman. Personajul cel nou este un Padawan, care încearcă să fugă de Imperiu.

Jocul debutează pe 15 noiembrie şi am o presimţire că o să aibă luptele epice şi urieşeşti din God of War 3. Cum ar fi să îl vedem pe Cal luptându-se cu un robot AT AT? Respawn a folosit Unreal Engine 4 pentru noul titlu şi nu Source Engine din spatele lui Titanfall sau Apex Legends şi nici Frostbite de la DICE.

via Kotaku

Star Wars Jedi: Fallen Order este un nou joc de la Respawn, creatorul Apex Legends, Titanfall

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.