Dota Underlords este încă un joc de tip Auto Chess de la Valve, ajunge pe iOS, Android, PC

Cine ar fi crezut că următorul “big thing” în lumea gaming-ului va fi fix conceptul de Auto Chess? A prins aşa bine ca şi Valve a lansat propriul titlu, Dota Underlords pe PC şi mobil cu câteva zile în urmă. Este în faza open beta şi avem detalii mai jos.

Pe Android descărcaţi Dota Underlords de aici şi Valve îşi bazează titlul pe popularul mod Dota 2, Auto Chess. Avem de-a face cu un joc strategic turn based, în care jucătorii încearcă să domine eşichierul. A mai fost un Spinoff Dota 2 lansat anul trecut, Artifact, dar nu s-a bucurat de atâta popularitate. În primă fază Underlords a fost disponibil doar celor care au Battle Pass la Dota 2, dar acum poate fi încercat de oricine în mod gratuit.

Ideea este de a rămâne în early access pentru câteva luni, înainte să se lanseze în varianta full, cu mai multe personaje, bătălii ranked şi sezoane. Îl găsiţi şi pe Steam şi în App Store şi vestea bună e că avem şi cross platform play.

Pentru cei care nu ştiu, Dota Auto Chess combina personaje din Dota 2 cu un board game şi cu un anumit grad de automatism al mişcărilor. Gamerii îşi aleg piesele dintr-o selecţie uriaşă, le pun pe tabla de “şah” şi apoi ele se mişcă şi se bat singure între ele. E o grilă de tip 8X8 şi voi puteţi maxim să vă implicaţi în luptă prin itemuri. Puteţi combina piese de acelaşi tip pentru a produce o piesă mai puternică.

Managementul de piese e cheia aici. Pe lângă Dota Auto Chess si Dota Underlords va veni şi Teamfight Tactics în acelaşi gen de Auto Chess. Underlords este ceva mai arătos ca design faţă de Auto Chess şi e mai bine adaptat pentru micile ecrane.

La ultima verificare Dota Underlords beta avea aproape 200.000 de jucători.

via 9to5google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.