Pokemon Masters este încă un joc cu Pokemoni pe mobil, la care te poţi înregistra acum

Cred că la Pokemon GO încoace şi acel board game Pokemon Duel nu am mai avut un joc cu vizibilitatea lui Pokemon Masters. Titlul vine de la dezvoltatorul DeNA, care a postat deja 6 trailere cu gameplay online şi a deschis înregistrarea la joc. Evident îl veţi putea juca pe Android şi iOS.

Avem de-a face cu un titlu cu lupte 3 versus 3, dar care e plin de mecanisme gacha. Există şi un Story Mode şi posibilitatea de a face Pokemonii să evolueze. Jocul va sosi pe 29 august, dar am înţeles că în Canada se va putea juca mai devreme. O versiune de preview e deja disponibilă în Singapore pe Android. Interfaţa de luptă nu arată rău deloc, doar că e foarte simplă.

E genul de joc pe care l-ai juca pe Apple Watch, atât de simplu pare. Luptele sunt turn based şi fiecare dintre cele 3 personaje trage cu atacuri speciale în rivali. E drăguţă ideea de sincronizare cu trainerul fiecărui Pokemon şi declanşarea de abilităţi speciale de către trainer, uneori folosind itemuri. Atacurile speciale au animaţii fix ca în serialul TV.

Pokemon Masters este la bază despre sincronizarea trainerilor cu Pokemonilor, in perechi care se luptă 3 versus 3. E un factor de întâmplare şi noroc aici, pentru că poţi pica cu traineri şi Pokemoni prea buni, sau unii mai slăbuţi. Modul Story este ilustrat în mod similar cu seria TV Pokemon, cu artwork 2D.

Campania single player are 13 capitole şi puteţi explora insula Pasio după pofta inimii. Veţi putea îmbunătăţi personajele cu upgrade-uri pe bază de gems. Mai există şi coop, activat după captiolul 10 din poveste, dar şi un mod PvP.

via Gamespot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.