Stranger Things 3: The Game este acum disponibil pe iOS şi Android

Încă un joc Stranger Things a sosit pe mobil, după acea aventură pixelată pe care am jucat-o anul trecut. De această dată este un joc dedicat sezonului 3 al producţiei Netflix şi vine în Play Store şi App Store la suma de 5 euro. Aflaţi mai jos ce are nou.

Stranger Things 3: The Game este succesorul spiritual al lui Stranger Things: The Game din 2017. Acesta din urmă a primit şi un update când a apărut sezonul 2, deci suntem perfect aliniaţi cu serialul. Creatorul lui ST3 este tot BonusXP, care a lucrat direct cu Netflix. Iniţial jocul fusese anunţat pentru PC şi console, deci varianta de mobil e o surpriză plăcută.

Se păstrează stilul pixel 16 bit, doar că acţiunea e mult mai hardcore. Zboară rachetele peste tot, ne batem cu ruşii din laborator şi cu creaturiile din universul care vrea să intre iar în lumea noastră. Dacă primul Stranger Things The Game avea ceva de Zelda, cu multă explorare, aici e mai multă acţiune. O dăm deja în beat em up şi avem un joc izometric, cu multe medii indoors.

Partea bună e că nu avem IAP-uri, timere, loot boxes sau alte prostii. Mi se pare foarte tare că te poţi juca în co op local cu un prieten şi chiar poţi conecta controllere la telefon în acest joc. Apar toate personajele cunoscute, de la Billy la Jim Hopper (în varianta mai grasă), Dustin şi restul găştii de neadaptaţi, inclusiv noul personaj Robin, jucat de Maya Hawke.

Nu lipsesc nici Eleven şi Joe.

via Phone Arena

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.