FIFA 21 prezintă rating-urile celor mai buni 10 fotbalişti din Liga 1

EA Sports a prezentat rating-urile celor mai bine cotaţi 10 fotbalişti din Liga 1, în FIFA 21. După ce am aflat top 100 jucători din titlu luna trecută, acum descoperim care sunt performerii locali. Avem inclusiv un portar printre ei, dar şi recent naturalizatul Camora de la CFR Cluj.

De altfel CFR Cluj domină acest top 10, cu 4 jucători, urmată de Astra Giurgiu, FCSB şi Universitatea Craiova. Liga 1 a debutat în FIFA odată cu FIFA 20 anul trecut şi include cluburile de la noi, cu embleme, tricouri oficiale şi jucători la zi. Iată lista completă a celor mai buni 10 jucători din Liga 1 în FIFA 21:

  1. Constantin Budescu (CAM, Astra Giurgiu): OVR 75
  2. Florinel Coman (LW, FCSB): OVR 74
  3. Dennis Man (RW, FCSB): OVR 73
  4. Dan Nistor (CM, Univ. Craiova): OVR 73
  5. Paulo Vinicius (CB, CFR Cluj): OVR 73
  6. Denis Alibec (ST, Astra Giurgiu): OVR 72
  7. Cristian Balgradean (GK, CFR Cluj): OVR 72
  8. Camora (LB, CFR Cluj): OVR 72
  9. Alexandru Cicâldau (CM, Univ. Craiova): OVR 72
  10. Ciprian Deac (RW, CFR Cluj): OVR 72

FIFA 21 oferă în acest an 17.000 de jucători şi peste 700 de echipe, dar şi peste 90 de stadioane şi 30 de ligi. A debutat pe 1 octombrie pentru cei cu EA Access şi vine pentru toată lumea pe 9 octombrie. Pe lângă Liga 1 şi marile ligi internaţionale, avem şi competiţii celebre, precum UEFA Champions League, CONMEBOL Libertadores, care are loc în aceste zile, dar şi multe altele. Recent am scris despre stadioanele incluse, dar şi despre coloana sonoră pentru FIFA 21 şi VOLTA FOOTBALL.

Jocul îl are pe coperta pe Kylian Mbappe şi EA Sports a sărbătorit premiera mondială a jocului pe 1 octombrie, printr-un eveniment transmis online, reunind mari artişti şi DJ de pe coloana sonoră, intr–un concert live. Capetele de afiş au fost Dua Lipa, Anitta, Diplo şi Tame Impala. A fost un eveniment nebun de 22 de ore, in cadrul căruia au cântat live artişti din toată lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.