Jocul The Division vine pe mobil; Apare şi un nou joc spinoff, Heartland

Ubisoft a făcut un anunţ important săptămâna trecută, cu privire la jocul The Division. Se pare că vom primi un joc spinoff gratuit, Tom Clancy’s The Division: Heartland, dar şi un titlu pentru mobil. Proprietatea intelectuală The Division e gata pentru o mega expansiune.

Ce e drept începuse deja această expansiune, odată cu filmul The Division, care e regizat de David Leitch şi e în producţie acum. În el joacă nume mari ca Jake Gyllenhaal, Nicholas Cage şi Jessica Chastain. Povestea lui Tom Clancy’s The Division începea în 2016, aceasta fiind prima proprietate intelectuală originală nouă sub umbrela Tom Clancy din 2009 încoace. Jocul a fost foarte apreciat, iar The Division 2 a fost la rândul său un hit. În 2020 apărea expansion-ul Warlords of New York, care mută acţiunea în oraşul de pe Coasta de Est.

Proiectul continuă să crească, iar din 2022 vom juca The Division: Heartland, care va fi gratuit şi are loc în universul The Division. Dezvoltarea e realizată de Red Storm Entertainment, iar gurile rele spun că ar fi vorba despre un battle royale, dar unul mai apropiat de Apex Legends decât de PUBG. Heartland a fost confirmat pentru PlayStation, Xbox şi PC în 2021-2022. Ubisoft a promis şi că aduce franciza The Division pe mobil, dar sper că jocul să nu fie aşa de slab că acel Tom Clancy Rainbow Six pe care l-am încercat cu luni în urmă.

Aflăm şi că The Division 2 va primi un update mare în a doua parte a lui 2021. Ni se pregăteşte un nou mod de joc şi noi modalităţi de a face level up agenţilor, cu extra varietate. Cât despre filmul de mai sus, el urmează povestea imediat după evenimentele din The Division 2.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.