joiaGFN aduce noul controller Stratus+ de la SteelSeries, mai mult Fortnite, un quest exclusiv pentru MapleStory și 7 noi jocuri

NVIDIA ne aduce ca de obicei noutăţi legate de GeForce NOW în joia GFN. De această dată pe lângă jocuri noi apare şi un controller recomandat ca pentru GeForce NOW, modelul Stratus+ de la SteelSeries. Cu puterea GeForce NOW și precizia controller-ului wireless Stratus+, membrii se pot bucura de o experiență completă ca pe consolă, de oriunde. Aici aveti si alte dispozitive recomandate pentru GeForce NOW.

El costa 69.99 euro şi se poate conecta la un telefon Android sau terminal Chromebok. Are un mount subţire care îţi permite să fixezi telefonul Android pe el fără probleme şi aduce 90+ ore de gameplay mobil cu o funcţie fast charge. Integrează thumbstick-uri ALPS şi triggere Hall Effect. Suporta Fortnite şi se poate conecta şi la un PC cu Windows via USB-C to A.

Săptămâna aceasta, membrii GFN se pot bucura de cel mai nou sezon din Fortnite, Capitolul 3 Sezonul 2, “Resistance” și un eveniment în MapleStory – exclusiv pentru membrii GeForce NOW. De pe 24 și până pe 28 martie, cei care au peste level 30 în MapleStory și care intră în joc prin GeForce NOW vor primi un quest GeForce NOW care le va oferi jucătorilor un nou companion, „Lil Boo” și o cutie de eveniment GeForce NOW care poate fi deschisă 24 de ore după achiziție.

Pe lângă acest conținut, lista cu cele 6 jocuri care vor veni pe GeForce NOW în această săptămână este mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.