Precomenzile lui PlayStation 5 ar putea începe mai devreme decât credeam

Am tot auzit că PlayStation 5 a primit diferite preţuri şi circulă suma de 2400 de lei la magazinul local JRC la un moment dat. Zvonacii tot menţionează suma de 499 dolari mai nou, atât pentru PlayStation 5, cât şi pentru Xbox Series X. Mai nou am aflat şi când ar putea începe precomenzile pentru PS5 şi un timeline al lansării sale.

Teoretic, Xbox Series X şi Sony PlayStation 5 sosesc în magazine în “perioada sărbătorilor de iarnă din 2020”. Totuşi, Xbox Series X părea gata să fure startul odată ce a apărut zvonul că va sosi pe 22 noiembrie. O sursă numită @PSErebus pe Twitter pare sigură că PlayStation 5 îşi va începe precomenzile foarte devreme, mai precis în martie 2020. Privim cu precauţie tot, mai ales că personal nu am auzit de acest zvonac până de curând.

Sursa mai scrie şi că Sony ar urma să prezinte noul controller DualShock 5 în primul trimestru din 2020, iar PS5 va fi oferit la precomandă “la puţin timp după”. S-a menţionat şi preţul de 499 dolari şi o disponibilitate în America de Nord pe 20 noiembrie 2020. Toată această înlănţuire de fapte nu sună chiar imposibil. Ne amintim că Sony a lansat PS4 în 2013, cu o prezentare la PlayStation Meeting în New York pe 20 februarie 2013, urmată de o prezentare de design la E3 2013 şi tot atunci au apărut şi preţurile oficiale.

Consola primea dată de lansare în magazine la Gamescom 2013 în august şi ajungea în vitrine pe 15 noiembrie. Posibil ca acelaşi program să fie urmat şi acum. Vă reamintesc că noua consolă vine cu SSD, CPU AMD Zen 2, GPU Navi, 24 GB RAM (nu e bătut în cuie), sunet cu surround şi va scoate grafică 8K (prea optimist dacă mă întrebaţi pe mine). Păstrează Blu-ray drive-ul şi va sosi cu un joystick cu microfon integrat, autonomie sporită şi butoane trăgaci cu feedback îmbunătăţit.

via BGR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.